Galleri

Vores Galleri

 

Her i galleriet har vi prøvet at samle alle billeder fra hjemmesiden. Der er billeder fra næsten alle afdelinger, men ikke fra alle udstillinger. Vi har udstillinger som Grønland, Afrika, det vilde west, besættelsen, 1 verdenskrig og 2 verdenskrig. Krigen 1864, bøssemager, jagtvåben og maget maget mere.

Museet breder sig på mere en 2000 m2. Dertil kommer vores forhal med border og stole. Her er det muligt at drikke kaffe og spise sin medbragte mad. Der er ikke noget mad at købe på museet endnu. Men vi håber på et tidspunkt at kunne tilbyde jer frokost. Vi byder på en kop kaffe eller te og der er et glas saftevand til børnene.

Det er tilladt at tage sine egne billeder på museet til privat brug. Hvis du skal bruge et billede, er du velkommen til at skrive til egholmmuseum@gmail.com og spørger efter et.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på museet. Det bliver en kanon oplevelse og der går let et par timer med at se hele udstillingen.

Det er ikke så let at komme til museet med offentlig transport, men er i på elcykel vil vi gerne tilbyde at lade cyklens batteri op mens i er på museet og opleves.