Offelig rundvisning i vores 2. verdenskrigs udstilling

Den 25.08.2021 kl 19:00

Kom med Rikke Falck rundt i vores udstilling om 2. verdenskrig. Du vil høre om livet under besættelsen i Danmark, mens vi går ned igennem vores lille gade. Hør historien om hvordan Reinhard Heydrichs Mercedes er endt på Egholm. Kom helt tæt på vores kampvogne og de mange genstande, som Ole Falck har samlet gennem et langt liv.

Pris 120 kr. inkl. en kop kaffe.

HUSK at købe billet og et gyldigt corona-pas

En dør på klem - Egholm Slot

Den 15.08.2021 kl 10:30

Den 15.08.2021 kl 14:00 Udsolgt

I samarbejde med "Herregårdens dag" vil Rikke Falck denne dag vise rundt i et par af de private stuer på Egholm Slot. Turen går også ned under jorden for at se rasterne fra det første Egholm.

Egholm er nemlig en af Danmarks ældste herregårde, som allerede blev oprettet i middelalderen. Den nuværende hovedbygning står på resterne af et voldsted, som kan dateres tilbage til 1200-tallet.

Egholm Slot ligger smukt i Hornsherred omringet af en lille lund, tæt på mose og eng. I dag er ejeren Ole Falck, som har genetableret sammenhængen mellem hovedbygning, park og landbruget omkring.

Praktisk information

  • Mødested: Vi starter og slutter på Egholm Museum
  • Formidler: Rikke Falck
  • Ikke egnet for gangbesværede.
  • Husk corona-pas

Guidet rundvisning

Vi har også guidet rundvisninger på museet. Rundvisningen tager omkring 1,5 time, der vil os være mulighed efter, for en tur på egen hånd. Til sidst vil der være kaffe og man er velkommen til at tage noget sødt med til kaffen.

Prisen er 120 kr pr person plus 600 kr for rundvisningen. Der vil være grupperabat hvis man er mere end 15 personer.

Skriv en mail til Egholmmusuem@gmail.com og aftal tid.

Der er mulighed for booket rundvisninger alle dage også aftener.

westeren afdeling
Oversigt i jagtafdelingen
april
russer 2