Det sker på Egholm Museum

Offenlig rundvisning i vores 2. verdenskrigs udstilling

Den 08.05.2022 kl 14:00

Kom med Rikke Falck rundt i vores udstilling om 2. verdenskrig. Du vil høre om livet under besættelsen i Danmark, mens vi går ned igennem vores lille gade. Hør historien om hvordan Reinhard Heydrichs Mercedes er endt på Egholm. Kom helt tæt på vores kampvogne og de mange genstande, som Ole Falck har samlet gennem et langt liv.

Pris 120 kr. inkl. en kop kaffe.

HUSK at købe billet

Ramsløg og historier

Den 09.04.2022 kl 14:30

Rikke vil denne eftermiddag tage gæster med ind i den private del af Egholm park. Her skal vi plukke ramsløg til Påskebordet. Undervejs vil der blive fortalt historier fra tiden før i dag, men også historier fra livet som nutidens slotfrue. 
Husk gummistøvler og tøj efter vejret. Hvis du har mod på at besøge det første Egholm under jorden, så tag en lommelygte med. 

Vi starter og slutter på Egholm Museum, Trehøjevej 47, 4070 Kirke Hyllinge.

Pris pr. person 75 kr.

Guidet rundvisning

Vi har også guidet rundvisninger på museet. Rundvisningen tager omkring 1,5 time, der vil os være mulighed efter, for en tur på egen hånd. Til sidst vil der være kaffe og man er velkommen til at tage noget sødt med til kaffen.

Prisen er 120 kr pr person plus 600 kr for rundvisningen. Der vil være grupperabat hvis man er mere end 15 personer.

Skriv en mail til Egholmmusuem@gmail.com og aftal tid.

Der er mulighed for booket rundvisninger alle dage også aftener.

Guidet rundvisning i slots ruinen

Der er på udvalgte dage rundvisninger i vores slots ruin. Se mulighederne på Egholmslot.dk eller skriv til egholmmuseum@gmail.com

westeren afdeling
Oversigt i jagtafdelingen
april
russer 2